Skor när du har hälsmärta

Hälsmärta kan vara påfrestande ! För att lindra obehaget och göra det lättare för läkningsprocessen är det viktigt att välja rätt skor. Skor för hälsmärta är speciellt utformade för att ge den nödvändiga stötdämpningen och komforten, så att belastningen på hälen minskas. Det är inte alltid lätt att välja skor - därför ger vi gärna vi goda råd och tips.

Skor när du har hälsmärta

Hur kan skor hjälpa mot hälsmärta?

Till skillnad från andra skor har New Feet skor för hälsmärta en avancerad stötdämpning för att minimera stegens påverkan på hälen. Denna funktion är väldigt viktig för dem som har ont på grund av överansträngning av hälsporre. Genom att minska stötar och belastning bidrar skorna till att lindra obehaget och främja en bättre fotvård.

LÄR DIG MER OM HÄLSMÄRTA OCH
HUR DU FÖREBYGGER DET HÄR
Damsandal med twå kardborreband och justerbar hälrem

Damsandal med twå kardborreband och justerbar hälrem

Sportiga snörskor med blixtlås - för damer

Sportiga snörskor med blixtlås - för damer

Damloafer med resår i båda sidorna

Damloafer med resår i båda sidorna

Damsandal med halvöppen hälkappa og tre justerbara remmar

Damsandal med halvöppen hälkappa og tre justerbara remmar

Stil och komfort i ett

Att välja rätt skor vid hälsmärta är viktigt för att fötterna kan läkas och för att minska risken för återkommande problem.

För att ge extra stöd och stabilisering är våra skor utformade med en stabil hälkappa som ger extra stöd och fördelar trycket jämnt över hälen. De är  designade med New Feet Korrektor® korrigerande inlägg. Inläggen rätar ut fotledet och hjälper minska överpronation - och de har även Protektor® innersula, som görs av ett stötabsorberande material med lång livslängd och bra fukttransport.

Läs mer om korrektor® här

Läs mer om protektor® här

Våra skor för hälsmärta är inte bara funktionella, de kommer även i olika stilar, som passar många olika preferenser. Oavsett om det är vardagsskor, promenadskor eller sportskor, har vi ett brett urval att välja mellan. Design och funktionalitet kombineras för att skapa skor som inte bara lindrar hälsmärta utan också kompletterar din personliga stil.

Tänk på din fotvård

Att köpa bra skor är en investering i din fotvård och hälsa.

Oavsett om du lider av plantar fasciit, hälsporre eller andra former av hälsmärta, är det viktigt att hitta skor som passar och hjälper dina problem.