Komfortskor

Dina fötter ska bära dig hela ditt liv

Promenader och rörelse är grunden för ett gott liv. I det ögonblick rörelseapparaten utmanas sker märkbara inskränkningar i din livskvalitet. Därför bör vi alla fokusera på våra fötter. Och den faktor som är avgörande för utvecklingen av dina fötter är ditt val av skor.

Stötabsorbering

Om dina skor inte dämpar de hårda stötarna från underlaget blir du fortare trött. New Feet har det bästa stötdämpningssystemet på marknaden. Det är baserat på våra Protektor®-sulor, som är kärnan i New Feet-skor. New Feet använder en 6 mm Protektor®-innersula i nästan alla våra skor.

Stötabsorbering
Bra gångprestanda beror på bra passform och korrekt konstruktion

Bra gångprestanda beror på bra passform och korrekt konstruktion

Det finns många faktorer som påverkar din gång.
Formen på dina skor ska matcha din fot - det bör inte finnas några hinder för din stortå att böja sig ordentligt när du skjuter ifrån. Det är därför det är viktigt att lästen passar dig.

Skons yttersula måste ha den flexibilitet i framfoten som passar dig. Därför har New Feet många olika typer av sulor att välja mellan. Se mer om yttersulor här. Om din gång hindras av olämpliga skor - är det inte bara dina fötter som får problem - många skador i höft och knä beror på dålig gång.

Materialen är viktiga

Materialet vi använder i skorna har mycket att göra med utseendet - men det är också en viktig egenskap att det finns flexibilitet och stabilitet på rätt ställen. Här är tunt läder och felaktigt använda textilier ofta skulden till att skorna inte stöder dig tillräckligt bra.

Materialen är viktiga

New Feet producerar de bekvämaste skorna på marknaden. Lämna inte ditt välbefinnande i sticket genom att välja olämpliga skor