Diabetesskor

Att välja rätt skor är avgörande för personer med diabetes, och det är här diabetesskor kommer in i bilden. Dessa specialskor är gjorda för att möta de unika behoven hos personer med diabetes, vilket minimerar risken för de komplikationer som kan uppstå på grund av försämrad cirkulation och känsel i fötterna.

Diabetesskor

Speciella behov för diabetesfötter

För personer med diabetes är fötterna extra känsliga och kräver extra omsorg. Neuropati och nedsatt cirkulation kan göra fötterna mindre känsliga för smärta och skador, vilket ökar risken för skavsår som kan leda till ytterligare komplikationer. Därför är det viktigt att investera i skor som är speciellt utformade för att hjälpa med diabetikers fotproblem.

Herrskor med två kardborreband

Damsandal med twå kardborreband och justerbar hälrem

Damsandal med twå kardborreband och justerbar hälrem

Sportiga snörskor med blixtlås - för damer

Sportiga snörskor med blixtlås - för damer

Damloafer med resår i båda sidorna

Damloafer med resår i båda sidorna

Damsandal med halvöppen hälkappa og tre justerbara remmar

Damsandal med halvöppen hälkappa og tre justerbara remmar

Vad skiljer diabetesskor från vanliga skor?

Skor för diabetesfötter har speciella egenskaper som hjälper personer med diabetes.

Våra skor är framställda med vår unika OrthoStretch och mjukt skinn. Detta gör dem flexibla och skonsamma mot fötterna, och detta minimerar risken för skavsår och tryck. Dessutom är de stabila och ger extra stötdämpning och skydd från vår Protektor innersula. Det finns inga invändiga, irriterande sömmar som stör och dessutom finns det gott med plats så du kan lägga in ditt eget inlägg om det behövs.

Diabetesskor för herrar och kvinnor

New Feet skor för diabetiker finns i olika modeller och stilar för både herrar och kvinnor.

Till herrarna finns ett brett urval av stiliga och funktionella diabetesskor - dessa skor är utformade med extra utrymme för att undvika tryckpunkter, och de har en unik stötdämpning för att minska påverkan på fötterna.

Vi har även stiliga och funktionella damskor för diabetiker. De är designade för att ge optimal passform och stöd, samtidigt som de är eleganta och stiliga. Våra diabetesskor är gjorda med extra fokus på både hälsa och stil, vilket gör dem unika för både kvinnor och män med diabetes. 

Hur väljer man rätt?

När du letar efter bra diabetesskor är det viktigt att välja kvalitet över kvantitet. Skor för diabetiker är inte bara till för att vara snygga, utan de är en investering i din hälsa.

De bästa skorna för diabetiker kombinerar komfort, stöd, utrymme och säkerhet för att minimera risken för komplikationer. De är en nödvändig del av vardagen för att förbättra din hälsa. Om du tycker det är svårt att veta vilka skor som passar bäst för dig, är du välkommen att besöka våra återförsäljare och prova på skorna. Du kan också få rådgivning via vår kundtjänst. Vi är här för att hjälpa dig och ge dina fötter den vård de behöver. 

Utvalda diabestes skor