New Feet-läster

Lästen ska passa foten

En läst är trä- eller plastmodellen av en fot, över vilken alla skor sys. Vi har utvecklat våra läster själva och de har olika nummer. Själva siffrorna säger INGENTING om storlek eller bredd. New Feet använder många olika läster för att uppnå mångsidighet i passformen, och vi använder olika yttersulor med speciella egenskaper.

Våra läster är breda

Våra läster är breda

Våra läster är breda jämfört med normala skor, så en smal läst i lästgrupp S (Slim) är bred i förhållande till en modeläst. Även om lästgrupperna överlappar varandra kan de ge en fingervisning om vilka skor som passar just din fot. Observera att skor med OrthoStretch® ger mer utrymme för fötterna.

Behandlaren kan hitta information om de olika lästerna och måtten på vår webbplats under artikeln "Digitalt lager". Du kan se ett exempel här.

Lästgrupp S - slim

Lästgrupp S - slim

Lästerna i denna grupp är de smalaste i New Feet-sortimentet, men känns breda i förhållande till modeskor. Det finns olika läster inom S-kategorin, och de har olika nummer.

Lästgrupp M - medium

Lästgrupp M - medium

Lästerna i denna grupp ligger i mittfilen i New Feets sortiment. Det finns olika läster inom M-kategorin, och de har olika nummer.

Lästgrupp W - wide

Lästgrupp W - wide

Lästerna i denna grupp är de bredaste i vårt sortiment.
Det finns olika läster inom W-kategorin, och de har olika nummer.