Hållbar livsstil

I dag är hållbarhetsöverväganden naturliga för många människor. På New Feet är vi upptagna av den värld vi lämnar efter oss. Vi strävar efter att tillverka våra skor med så hög hållbarhet som möjligt, utan att kompromissa med vårt övergripande mål - att skapa skor med hög komfort och skydd för dig och dina fötter.

Livslängd

När vi designar skorna tar vi naturligtvis hänsyn till tidens trend, men det är också viktigt för oss att designa skor som inte blir föråldrade innan de bärs. Vi använder alltid kvalitetsmaterial - till exempel starkt genomfärgat läder, vilket hjälper dig så att du får en fin sko under lång tid.

Lifespan
Producerade i EU

Producerade i EU

Vi producerar inom EU - detta är din garanti för att produktions- och arbetsförhållandena är i ordning. Det betyder också att du inte köper ett föremål som har varit halvvägs runt om i världen innan det hamnar hos dig.

Vi använder mycket resurser

Vi använder mycket resurser på att arbeta nära de företag som producerar komponenterna till våra skor. Komponenter för foder och sulor etc. är, så långt det är möjligt, hållbarhetscertifierade. Detta är särskilt viktigt när det gäller de material som ligger mycket nära din hud. Men det betyder också att du inte lämnar efter dig material som skadar naturen när dina skor är utslitna.

Vi använder mycket resurser